husvikholmen

Om leilighetene

Alle de ni leilighetene i prosjektet får store vindusflater og terrasser mot sjøen. Hele hjørnet mot syd og vest blir i glass med store skyvedører ut til terrassene. Det er lagt vekt på at alle boligene kan nyte godt av den spektakulære utsikten til Oscarsborg festning og de gode solforholdene. 

Leilighetene er fordelt på tre etasjer, og de tre frontleilighetene varierer fra 112,5 til 147 kvm. I underetasjen vil hver leilighet få sin parkeringsplass og sportsbod. 

Frontleilighetene er velutstyrte med godt gjennomarbeidede planløsninger og store solrike uteplasser. De har 2 eller 3 soverom og 2 dusjbad. Her får du innholdsrikt kjøkken med god skap og skuffekapasitet, integrerte hvitevarer fra Miele,  kjøkkenøy med downdraft vifte, vinskap og Tapwell kjøkkenkran. Gulvene leveres med hvitpigmentet énstavs eikeparkett og badene med 60x60 cm fliser. Leilighetene vil vil få miljøvennlig vannbåren gulvvarme med energi fra eget bergvarmeanlegg. Det vil være termostatstyring i hvert rom (sone) slik at f.eks. soverom kan holdes kjølig, om du ønsker det. Badegulvene vil få elektriske varmekabler med individuelle termostater som tilleggskomfort. I stuen leveres gasspeis. 

Du kan sette ditt personlige preg på leiligheten gjennom ulike fargevalg og øvrige valgmuligheter. I tilvalgsperioden kan du bla. velge mellom 8 farger på vegg, ulike flisalternativer og ulike materialer på armaturer. Interiørarkitekt har laget tre fargepaletter til inspirasjon, innenfor den standardleveranse du tilbys i prosjektet.

Eiendommen har en unik beliggenhet i strandsonen, hvor det vil bli opparbeidet kyststi og felles avskjermet hage. Hagen er designet av landskapsarkitekt, som har lagt vekt på å skape et fint rekreasjonsområde mellom leilighetene og stranden. Her kan du ta på deg badekåpen og tusle ned for et morgenbad, eller starte dagen med en kajakktur på fjorden. Bryggen på stranden vil rustes opp før ferdigstillelse av leilighetene.

Arkitektens ord

Dette unike leilighetsprosjektet er tegnet av arkitekt Line Stokholm i Kile Stokholm Arkitekter. Det arkitektoniske uttrykket er inspirert av beliggenheten ved sjøen og seilbåtene i marinaen like ved. Det har vært styrende for byggets form, at leilighetene skal ha flott utsikt mot Oscarsborg festning og vestvendte terrasser. Bygget åpner seg mot solen i vest og lukker seg i fasaden bak. Alle leilighetene får store vindusflater og terrasser med mye innslipp av lys, utsikt og sol. Her kan man nyte det gode liv, med stemningen og balansen som kommer ved å bo helt i  vannkanten.